Anjerpunt Hoonhorst

Duurzaam Leven & Noaberschap

Hoonhorst heeft 4G! Gezond, groen, gemeenschappelijk én gezellig. In Hoonhorst, duurzaamste dorp van Overijssel, is duurzaam leven nauw verbonden met noaberschap. Ontmoeten, ontdekken, verbinden en samenwerken maakt dat veel tot stand komt.

We vertellen op vele leuke manieren de verhalen van ‘de Vechtdalnoabers’ en over ons duurzame dorp. Treed in de voetsporen van de bewoners, volg de routes van streekproducten en molens. Geniet op het terras en maak kennis met onze noaberbibliotheek.

Kom langs!

Tijdens de openingsuren kun je gewoon binnenlopen. Je kunt toeristische en cultuurhistorische informatie krijgen, gebruik maken van de noaberbibliotheek, aan de leestafel een krantje of tijdschrift lezen of gewoon een praatje maken. Relaxen op de bank, wegduiken in een boek, in het Vechtdal, alle tijd! Streekproducten zijn verkrijgbaar en vergeet daarbij vooral het Hoonhorster broodje en het Klakkelaartje niet. Op onze belevenistafel vind je veel informatie over het Vechtdal, over Hoonhorst en omgeving en over duurzaam leven en noaberschap. En op het terras kun je genieten van de rust en van alles wat het Grand Café Kappers te bieden heeft. Er zijn vergadermogelijkheden en in overleg krijg je een arrangement op maat. Hoonhorst heeft een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten. Boekjes met mogelijkheden en ommetjes zijn verkrijgbaar. Zie ook de wandelapp van Landschap Overijssel. Daarnaast heeft Hoonhorst een spreekwoordenroute, leuk voor het hele gezin en voor kinderfeestjes! Het Anjerpunt is een goede uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten!

Openingstijden Anjerpunt Hoonhorst

Openingstijden: ma t/m za van 13.30 - 16.30 u of op afspraak. Tel.: 06 39 10 79 00 (tijdens openingstijden)of via info@anjerpunthoonhorst.nl; www.anjerpunthoonhorst.nl

Anjerpunt Hoonhorst is gevestigd in het pand van de Dorpscoöperatie "Hart van Hoonhorst", samen met Grand Café Kappers, Kerkstraat 7, 7722LR Hoonhorst, ingang Anjerpunt aan de molenzijde van het pand.

Adres

Kerkstraat 7, ingang molenzijde
7722LR Hoonhorst

Telefoon
0639107900
Online
www.hoonhorst.nl/anjerpunt/
E-mail

Ontdek het meest vernieuwende dorp van Nederland

Onder het motto van groen, gemeenschappelijk, gezond én gezellig zijn de inwoners van Hoonhorst sinds 2010 druk aan de slag. Toekomstgericht hebben ze prachtige dingen weten te realiseren; van zonnepanelen tot anders afval inzamelen, van dorpsdeelauto tot houtgestookte dorpskachel... meer dan 50 grote en kleine projecten laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn.

Boek nu een activiteit of arrangement