Anjerpunt Hardenberg

Water & Natuur

Bezoek Anjerpunt Hardenberg bij De Koppel, dan kom je alles te weten over water en natuur. De locatie ligt prachtig direct aan de Vecht, waar voor jong en oud van alles te beleven en vooral te doen is.

Voel, ruik en hoor de natuur in het Vechtdal... Welke beestjes zitten er in het water? Welke planten groeien er langs de Vecht? Welke vissen zwemmen er? In het Anjerpunt zelf kun je er van alles over lezen en zien. Of ga zelf ‘met de voeten in de klei’ in de Koppeltuinen en het Vechtpark. Je kunt wandelen of op watersafari in de kano. Of gewoon liggen in het gras en genieten van het groen om je heen.

Kom langs!

Tijdens de openingsuren kunt u binnenlopen en de exposities bekijken, waaronder ‘Het Vechtdal binnenstebuiten’. In de Natuurontdekhoek en door de speurtochten kun je ook van alles onderzoeken en te weten komen. Alle zintuigen worden ingezet! Ga vervolgens gewapend met schepnetje, loepje en zoekkaarten de Koppeltuinen in, om de Vechtdalnatuur aan den lijve te ondervinden. Leuk voor jong en oud!

Het Vechtpark in? Neem een van de wandelingen mee, op papier of op de app. Ook kun je in de zomer een kano huren om het Vechtpark in te gaan, of de Vecht af te zakken langs prachtige natuurgebieden. Voor de kinderen is er de Watersafari met Ko en Victor.

In de Koppelserre en op het terras is het heerlijk nagenieten met een kopje thee, koffie of fris en wat lekkers. Ook een winkeltje met leuke natuurartikelen ontbreekt niet.

Openingstijden Anjerpunt De Koppel Hardenberg

maandag gesloten

dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur

zaterdag en zondag 13:00 - 16:00 uur

toegang gratis (behoudens deelname aan speciale activiteiten)

Adres

Vechtstraat 8
7772AX Hardenberg

Telefoon
0523273388
Online
www.dekoppel.com/
E-mail

Arrangementen

Video Mooi Vechtdal

Foto's van Anjerpunt Hardenberg

Boek nu een activiteit of arrangement