Agenda

Marktvaart Dalfsen

Aanvang
Locatie
Rederij Peters, Ommen

Op de donderdagen in de maanden juli en augustus varen wij met onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen.

Vlooienmarkt

Aanvang
Locatie
Hardenberg, Hardenberg

Op donderdag 22 augustus staat de Klepperse Donderdag in het teken van de jaarlijkse vlooienmarkt. Noteer deze datum alvast in je agenda en kom lekker struinen langs de diverse kramen en kleedjes.

Festival op de Vecht

Eighties Night met o.a. Tribute Band Queen Forever

Aanvang
Locatie
Vechtdal, Ommen

Drie spetterende muzikale dagen op én rond de Vecht in Ommen. Voor groot en klein & jong en oud. Elke editie beleven duizenden bezoekers dit unieke festival vanaf de boot, het terras, de brug of vanaf het festivalterrein op de oevers van de Vecht.

Concert trompetduo Arjan en Edith Post, pianist Johan Bredewout en organist Harm Hoeve

Feestelijk Zomerconcert

Aanvang
Locatie
Het Morgenlicht, Hardenberg

Een feestelijk zomerconcert door trompetduo Arjan en Edith Post, pianist Johan Bredewout en organist Harm Hoeve. De avond begint om 20:00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. De musici spelen een afwisselend en toegankelijk programma voor jong en oud met o.a. een fantasie over bekende klassieke thema’s, diverse bewerkingen van geliefde koralen, The Watermusic van Händel en een deel uit ‘The Titanic’.

Boek nu een activiteit of arrangement