De Koppel Burendag

locatie
Natuuractiviteitencentrum De Koppel, Hardenberg

Kom kijken en genieten in de Koppeltuinen!

De Koppel bestaat dit jaar 20 jaar! Tijd voor een Coronaproof feestje. Daarom organiseert zij op zaterdag 26 september van 13.30 tot 17.00 uur een grote picknick in de Koppeltuinen voor alle ‘buren’ in de hele regio!

Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur. In het terrein zijn diverse activiteiten, verzorgd door Staatsbosbeheer en de groene groepen van De Koppel. Maar gewoon zitten en genieten mag natuurlijk ook! De Koppel biedt alle bezoekers een kop koffie, thee of ranja aan, en er is iets lekkers bij te koop.

Er is muziek, de imker is in de bijenstal, kinderen kunnen broodjes bakken of plantjes zoeken met de boswachter. Iedereen kan genieten van de natuur, in de tuinen en vanuit de kano. Maar ook iets maken voor de natuur in eigen tuin, zoals een insectenhotel of een insectendronk. Of raak verstrikt in een reuzenspinnenweb van wol.

De Koppeltuinen bieden voldoende ruimte, dus wordt het met afstand een van de leukste evenementen! Wel geldt een maximum van 250 bezoekers tegelijkertijd op het terrein, dus misschien moet men even wachten: maar dan biedt een rondje Vechtpark uitkomst.

Boek nu een activiteit of arrangement