Anjerpunt Hoonhorst

Duurzaam Leven & Noaberschap

Hoonhorst heeft 4G! Gezond, groen, gemeenschappelijk én gezellig. In Hoonhorst, duurzaamste dorp van Overijssel, is duurzaam leven nauw verbonden met noaberschap. Ontmoeten, ontdekken, verbinden en samenwerken maakt dat veel tot stand komt.

We vertellen op vele leuke manieren de verhalen van ‘de Vechtdalnoabers’ en over ons duurzame dorp. Treed in de voetsporen van de bewoners, volg de routes van streekproducten en molens. Geniet op het terras en maak kennis met onze noaberbibliotheek.

Kom langs!

Tijdens de openingsuren kun je gewoon binnenlopen. Je kunt meerdere exposities bekijken, toeristische en cultuurhistorische informatie krijgen, gebruik maken van de noaberbibliotheek, aan de leestafel een krantje of tijdschrift lezen of gewoon een praatje maken. Relaxen op de bank bij de haard, wegduiken in een boek, in het Vechtdal, alle tijd! Streekproducten zijn verkrijgbaar en vergeet daarbij vooral het Hoonhorster broodje en het Hoonhorster klapmutsje niet. Op onze multitouchtafel vind je veel informatie over het Vechtdal, over Hoonhorst en omgeving en over duurzaam leven en noaberschap. En op het terras bij de molen kun je genieten van de rust en van alles wat Kappers te bieden heeft. Er zijn vergadermogelijkheden en in overleg krijg je een arrangement op maat. Het Anjerpunt is een goede uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten!

Openingstijden Anjerpunt Hoonhorst

I.v.m. verbouwing beperkte openingstijden: ma t/m vr van 13.30 - 16.30 u of op afspraak. In juli en augustus ook op zaterdag open van 13.30 tot 16.30 u. Tel.: 0529 793010 (tijdens openingstijden)of via info@anjerpunthoonhorst.nl; tijdens verbouwing telefonisch niet of moeilijk bereikbaar, wel vie e-mail! www.anjerpunthoonhorst.nl

Anjerpunt Hoonhorst is gevestigd in Kappers, Kerkstraat 7, 7722LR Hoonhorst

Adres

Kerkstraat 7
7722LR Hoonhorst

Telefoon
0529-793010 / 0529-401281
Online
www.hoonhorst.nl/anjerpunt/
E-mail

Ontdek het meest vernieuwende dorp van Nederland

Onder het motto van groen, gemeenschappelijk, gezond én gezellig zijn de inwoners van Hoonhorst sinds 2010 druk aan de slag. Toekomstgericht hebben ze prachtige dingen weten te realiseren; van zonnepanelen tot anders afval inzamelen, van dorpsdeelauto tot houtgestookte dorpskachel... meer dan 50 grote en kleine projecten laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn.

Boek nu een activiteit of arrangement