Vechtdal Ontdekkingsreis!

Ga mee op ontdekkingsreis met professor Dianthus! Botanicus van hobby en beroep, voor zijn onderzoek naar zelfverdedigingsplanten op zoek naar dat ene plantje in het Vechtdal... Wie hem daarbij wil helpen, kan op pad met de Vechtdal Ontdekkingsreis van de Anjerpunten!

Bij elk Anjerpunt is het spelpakket te koop om met het hele gezin op stap te gaan. In het doosje is het belangrijkste item de routekaart. Voorop deze kaart staat de eerste QR code die je in een filmpje laat kennismaken met de professor, zijn zoektocht en de spelregels. Vanaf daar gaan de spelers op zoek naar de volgende codes, door aanwijzingen op de routekaart, QR codes en in de informatie in de online spelomgeving. Zo reis je spelenderwijs door het Vechtdal, en krijgt veel info door teksten en luisterfragmenten van de professor. Het is omvangrijk dus je hebt er meerdere dagen speelplezier van. Bij elk Anjerpunt moet je de code kraken van de kluis. Dan verdien je een bloemblaadje van het zeldzame plantje. En inderdaad.... als je overal bent geweest vormen de vijf blaadjes samen de bloem. Missie geslaagd!

Onderweg van het ene naar het andere Anjerpunt zijn er nog Expeditiepunten op de kaart, die thematisch aan de Anjerpunten verbonden zijn. Via het bezoeken van deze punten verzamel je letters die de naam van het plantje vormen.

Het spel kost €24,95 per gezin. Je kunt bij elk Anjerpunt starten, en meerdere dagen spelen. De eerste 100 spellen bevatten een leuk extraatje! Kijk van tevoren bij de betreffende locatie (klik boven in de balk) naar de actuele openingstijden!

Inhoud van het speldoosje:

  • Speelkaart met spelregels en extra informatie, routes en Expeditiepunten.
  • Toegang tot de online spelomgeving via QR-codes.
  • Een pen
  • Informatie over de Anjerpunten en hun omgeving.
  • Toegang tot alle Anjerpunten, inclusief vouchers voor het Museum Gramsbergen en de Kalverstraat Beerze. Geldig voor het hele gezin of 4 personen.
Boek nu een activiteit of arrangement