Agenda

Boerenmarkt

Aanvang
Locatie
Landgoed Vilsteren, Herberg de Klomp, Vilsteren

Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten. Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit.

Vrieling Hardenberg City-Run

Aanvang
Locatie
Hardenberg

De vijftiende editie van de Vrieling Hardenberg City-Run staat zaterdag 18 mei 2019 op het programma. Wat vijftien jaar geleden begon als een initiatief vanuit de gemeente Hardenberg, groeide uit tot één van de grootste hardloopwedstrijden van de regio en de grootste Kids-Run van Nederland.

Concordia's Movies In Concert!

Concordia's voorjaarsconcert in de stijl van filmmuziek

Aanvang
Locatie
MFC De Horst, Sibculo

Concordia geeft weer haar voorjaarsconcert. Dit jaar geheel in het thema filmmuziek. De hele vereniging zal van de partij zijn, dus kom kijken en luisteren naar het orkest, de slagwerkgroep, het jeugdorkest en de leerlingen van de slagwerkgroep. Het concert zal vol belevenissen zitten, dus iets wat je niet wil missen. Het concert wordt gegeven in MFC de Horst te Sibculo en zal starten om 19:30 uur. De entree is vrij.

Optreden Soul Vibration

swingend concert

Aanvang
Locatie
Het Bostheater, Gramsbergen

elfkoppige band uit Groningen speelt swingende soulmuziek uit de zestiger en zeventiger jaren.

Boek nu een activiteit of arrangement