Agenda

Hardenberg Jazzfestival

Locatie
Theater De Voorveghter, Hardenberg

Op zaterdag 21 september 2019 wordt de tweede editie van het Hardenberg Jazz Festival georganiseerd. In en rondom theater de Voorveghter zal een gevarieerd muzikaal programma ten gehore gebracht worden en ook worden er workshops georganiseerd.

Boerenmarkt

Aanvang
Locatie
Landgoed Vilsteren, Herberg de Klomp, Vilsteren

Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten. Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit.

De Toren Taptoe

Aanvang
Locatie
Centrum Hardenberg, Hardenberg

Ook deze zomer vormt de Toren Taptoe één van de hoogtepunten van het jaar. Met onder andere de Rijnmondband, de Beatrix Pipe band en Amigo zijn er aansprekende deelnemers vastgelegd.

Zingen uit de Psalmen en Evangelische Liedbundel

Samenzangavond

Aanvang
Locatie
W.H. Zwart Hal, Lemelerveld

Zingen geeft energie en maakt je blij. Geniet van de mooiste liederen uit de Psalmen en de Evangelische bundel. Ad Huetink zal het orgel bespelen. Wees van harte welkom in de sfeervolle W.H. Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld.

Spannende Spooktochten in het Maisdoolhof

Durf jij het aan?

Aanvang
Locatie
Groot Sallands Maisdoolhof, Lemelerveld

Ben jij geen bangerik? Kom dan naar de spooktochten van het Groot Sallands Maïsdoolhof! Omringd door duistere figuren en griezelige wezens gaat men in groepjes op pad. Onderweg zullen de spoken hun best doen om iedereen eens lekker te laten schrikken. Zodra de uitgang, na ongeveer 45 minuten is bereikt, kan men lekker bijkomen bij het kampvuur. Onder het genot van een marshmallow-stokje, die men zelf boven het vuur mag houden, kan deze griezelige ervaring worden gedeeld met de rest!

BOH FOI TOCH - Staconcert

Aanvang
Locatie
Gashouder Podium, Dedemsvaart

Al bijna 30 jaar zorgt Boh Foi Toch met Tex-Mex, Cajun en Zydeco in het Achterhoeks overal waar ze komen voor uitverkochte zalen en super enthousiast publiek.

Boek nu een activiteit of arrangement