Agenda

Yoga op de camping

Locatie
Natuurcamping De Lemeler Esch, Lemele

Al bekend met yoga of wil je het graag een keertje proberen? Ervaar yoga midden in de natuur deze zomer bij Natuurcamping de Lemeler Esch.

Grote rommelmarkt

Aanvang
Locatie
Hervormd Centrum, Ommen

Snuffelt u graag op een rommelmarkt kom dan naar Ommen bij het Hervormd Centrum

Visserijdag en braderie

Aanvang
Locatie
Familiepark De Vechtvallei, Diffelen

Visserijdag en Braderie op Familiepark de Vechtvallei!! Heerlijke verse vis en diverse kraampjes. Dit jaar ook rommelmarkt!!

Bouwblokjes Hardenberg 2019

Bouwblokjes is één groot speelparadijs voor jong en oud en is dit keer grootser dan ooit!

Aanvang
Locatie
Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

Het kinderfestijn Bouwblokjes tovert Evenementenhal Hardenberg om tot één groot speelparadijs voor jong en oud en is dit keer grootser dan ooit! Het 2-daagse event vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, het tweede weekend van de bouwvak in Noord- en Oost-Nederland. Bouwblokjes breidt elk jaar verder uit met meer activiteiten. Kom naar Hardenberg en beleef urenlang speelplezier met het mooiste speelgoed ooit gemaakt!

Open Dag op de boerderij van familie Zandman

Aanvang
Locatie
Boerderij Familie Zandman, Beerze

De familie Zandman opent het erf voor publiek onder de noemer ‘Dagje bij de Boer Dag’. Op hun duurzame boerderij wonen Bert, Jolanda en hun kinderen. De familie Zandman heeft een Beemster Boerderijwinkel, waar je heerlijke Beemster kaas en ook Ben & Jerry’s ijs kunt kopen. Ook hebben zij een eigen vergaderlocatie en verzorgen ze groepsrondleidingen. Tijdens de Open Dag kun je op het terrein zowel de Boerderijwinkel als de vergaderlocatie, de stal en natuurlijk de koeien komen bekijken.

24e Traditionele oogstdag

Aanvang
Locatie
Oogstdag terrein Holthone

24e OOGSTDAG georganiseerd door de Historische Culturele Kring Gramsbergen en De Krim op zaterdag 3 augustus 2019 met medewerking van ca 80 vrijwilligers.

Op zoek naar reeën

in het Eerder Achterbroek

Aanvang
Locatie
Eerder Achterbroek, Den Ham

Wandel mee met de boswachter op 13 april van 19.00 tot 21.00 uur en ga op zoek naar de reeën in het Eerder Achterbroek bij Den Ham. De excursie is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar.

Boek nu een activiteit of arrangement